Hit enter to searchOverlay or ESC to close

Shkelqim Rustja

Shkëlqim Rustja, një emër i vlerësuar në muzikën shqiptare, krijuesi, kompozitori dhe orkestruesi i grupit ”Djemtë e detit”. I lindur në Lezhë, më pas emigroi në SHBA në vitin 1990 ku dhe jeton aktualisht. Jo pak këngë të suksesshme mbajnë emrin e tij si kompozitor. “Djemtë e detit”, koncertin  e parë kanë dhënë në vitin 1990 me muzikë moderne.