Hit enter to searchOverlay or ESC to close

Marinela Kasneci

Ka lindur në Vlore. Që në moshë të vogel ka marre pjese në aktivitete të shkollës brenda qytetit të saj të lindjes. Ka mbaruar shkollën e mesme për kanto në shkollën Artistike të Vlorës. Në vitin 2004 fillon studimet në Akademinë e Arteve për kanto ku diplomohet në vitin 2008 dhe në vitin 2009 fillon punën si pedagoge kantoje në shkollën Artistike të Vlorës. Nga kjo periudhe  ka marre pjesë në evenimente të ndryshme artistike brenda qytetit të Vlorës