Hit enter to searchOverlay or ESC to close

Ardiana Pinani

Lindur ne Cerrik te Elbasanit, ne shkollën fillore ka studjuar violin , dhe kendonte njekohesisht në festivalet e femijve te rrethit Elbasan, ku dhe u spikat nga profesjonist te muzikes talenti, dhe zeri melodjoz. Pasi mbaroi shkollën 8 vjecaren konkuroi në shkollen e muzikës per kanto. Pas mbarimit të shkollës u emerua si kengetare profesioniste e qytetit Elbasan në estraden e rrethit ku punoi për 5 vite. Gjatë viteve 90 emigroi me familjen, një vendim ky, që beri të ndërpriste punën dhe karierën e saj artistike.