Hit enter to searchOverlay or ESC to close

Haxhi Dauti

Haxhi Dauti lindi në Strugë, Maqedoni në vitin 1960 është një këngëtar shqiptar që jeton dhe vepron në SHBA. Haxhi Dauti u rrit dhe u shkollua në Strugë Shkollën e mesme e filloi në Strugë, kurse e përfundoi në SHBA ku largohet më 1978. Hapat e para në skenën muzikore i bëri me shokun e tij të rinisë Bashkim Zendelin, me të cilin krijuan grupin e rokut “Rock Cafe”. Në këtë kohë Haxhiu me grupin e tij janë pjesëmarrës në çdo ngjarje muzikore ne Strugë. Ka marrë pjesë disa herë në festivalin e fundvitit në RTSH ku është laureuar edhe me një cmim.